Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφορεί αύριο η Ελευθεροτυπία των συντακτών


Κυκλοφορεί αύριο το φύλλο των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» θα βγει σε 50.000 φύλλα, με σύνθημα αυτό που πρωτοβγήκε το 1975 από τους αείμνηστους Αλέκο Φιλιππόπουλο και Κίτσο Τεγόπουλο.

Στο μεταξύ, η συνέλευση των εργαζομένων στην Χ. Κ Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική στις 13 Φεβρουαρίου 2012 και ενόψει της συζήτησης για την αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, που είναι προγραμματισμένη να εκδικασθεί αύριο αποφάσισε οι εργαζόμενοι:
1. Να παρέμβουν στην εκδίκαση της υπόθεσης με κύρια παρέμβαση. Υπέρ αυτής ψήφισαν 126 εργαζόμενοι ενώ υπέρ της αυτοτελούς παρέμβασης ψήφισαν 18 εργαζόμενοι.
2. Να ζητήσουν στην ιδια δικαστική διαδικασία την εξαίρεσή τους απο τα κατ' άρθρον 103 παράγραφος 3 του πτωχευτικού κώδικα προληπτικών μέτρων που ζητάει η Χ. Κ Τεγοπουλος, ωστε να μπορούν να εκτελέσουν τις αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων.
3. Επισης οι εργαζόμενοι επαναβεβαίωσαν το αίτημά τους να εξαιρεθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις τους απο το "κουρεμα" σε περίπτωση υπαγωγής της Χ.Κ Τεγόπουλος στο άθρο 99 και να καταβληθούν στο ακέραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου