Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος: να στηρίξουμε το Σαμαρά αν είναι πρώτο κόμμα


Ναι στη στήριξη του Αντ. Σαμαρά από το ΠΑΣΟΚ εάν μετά τις εκλογές η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και ανάλογα με τη διαφορά λέει μέσω του Real fm 97.8 o Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι η θέση του δεν έχει αλλάξει και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει πως η ΝΔ θα πρέπει να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές ανάλογα βέβαια με το αποτέλεσμα της Κυριακής των εκλογών.

«Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό» είπε ο κ. Λοβέρδος αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας των δυο κομμάτων υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία.

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε πάντως ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ θα εμφανίσουν καλύτερα ποσοστά στην κάλπη από αυτά που εμφανίζουν σήμερα σε όλες τις μετρήσεις.

Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι χρειάζεται «χρόνος, αποτελεσματικότητα και αλλαγή ηγεσίας τώρα» για να επουλωθούν οι πληγές κάνοντας λόγο ακόμη και για...μίσος από ορισμένους ανθρώπους για όσα υπέστησαν εκείνοι και οι οικογένειες τους.

Για τις αποφάσεις του Eurogroup έκανε λόγο για «πρόσκαιρη ανακούφιση» σημειώνοντας πως εάν δεν γίνουν όλα εκείνα τα απαραίτητα βήματα για την τόνωση της ρευστότητας της αγοράς και τη διόρθωση του κράτους τότε πολύ σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά στα ίδια διλήμματα.

Ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε και πάλι επιφυλάξεις ως προς το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ οι διαγραφέντες του κόμματος σημειώνοντας: «Εγώ εξάρω τη στάση όσων ψήφισαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου