Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Ν. Φάρατζ: οδηγείτε την Ελλάδα σε βίαιη επανάσταση


Οδηγείτε την Ελλάδα σε βίαιη επανάσταση και χάος, απελευθερώστε την και δώστε της πίσω τη δραχμή, φώναξε ο βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, αποκαλώντας τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο μαριονέτα και θέτοντας προ των ευθυνών τους τους ευρωπαίους εταίρους.

Ανέφερε συγκεκριμένα: "Διαλέξατε το σωστό άνθρωπο. Η μαριονέτα Παπαδήμος είναι στη θέση της. Την Κυριακή το βράδυ δήλωσε ότι “οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική χώρα”. Ποια δημοκρατική χώρα; Δεν είναι καν ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός, τοποθετήθηκε από εσάς. Την Ελλάδα την κυβερνά η τρόικα. Ξένοι αξιωματούχοι που πετούν στο αεροδρόμιο της Αθήνας και λένε στους Έλληνες τι μπορούν και τι δε μπορούν να κάνουν. Οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές που είδατε την Κυριακή προκλήθηκαν απευθείας από το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν τα δημοκρατικά δικαιώματα από τον κόσμο... Αν ήμουν Έλληνας πολίτης θα ήμουν στους δρόμους με τους διαδηλωτές την Κυριακή, προσπαθώντας να καταλύσω αυτή τη φρικαλεότητα.
Και οι προσπάθειες της μαριονέτας να λάβει την έγκριση των βουλευτών. Τους προειδοποίησε ότι αν δεν το έκαναν θα υπήρχε δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου. Αλλά αν κοίταζε πέρα από την εξώπορτά του, θα έβλεπε ότι το 50% των νέων είναι άνεργοι, ότι η οικονομία συρρικνώνεται για πέντε συνεχόμενα χρόνια και οδηγείται σε ένα σπιράλ θανάτου με ύφεση 7% ετησίως...
Και πιστεύω ειλικρινά, όσον αφορά το χάος, δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Αυτές οι πολιτικές οδηγούν την Ελλάδα σε βίαιη επανάσταση. Πρέπει να απελευθερωθούν. Αν δεν πάρουν πίσω τη δραχμή θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά τρομακτικό".

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου