Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς Παπούλια και με επεισόδια η παρέλαση στα Ιωάννινα

Σε σύρραξη μεταξύ ΜΑΤ και κτηνοτρόφων μετατράπηκε η σημερινή παρέλαση για τον εορτασμό της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.
Οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι είχαν αποφασίσει να διαμαρτυρηθούν σήμερα κάνοντας παρέλαση με τα τρακτέρ αλλά εχθές το βράδυ άλλαξαν την απόφασή τους, αποφάσισαν τελικά να μοιράσουν δωρεάν γάλα στους μαθητές της παρέλασης. Η κίνηση τους αυτή φαίνεται πως εξόργισε μια διμοιρία των ΜΑΤ που προσπάθησε να τους εμποδίσει, με αποτέλεσμα να προκύψει ένταση.
Μάλιστα από νωρίς το πρωί 17 διμοιρίες των ΜΑΤ από την Ήπειρο και την υπόλοιπη Ελλάδα είχαν λάβει μέτρα στην λεωφόρο Δωδώνης που θα γίνονταν η παρέλαση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για επεισόδια, παρότι φέτος δεν παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά ούτε υπουργοί.
Ακόμη μαθητές από σχολείο της πόλης μούντζωσαν τους επισήμους όταν πέρασαν μπροστά από την εξέδρα όπου βρισκόταν. Ο σημαιοφόρος μάλιστα φώναξε το παράγγελμα "Είστε μ...κες". Η κίνηση αυτή ανάγκασε τον Δήμαρχο κ. Φίλιο να αποχωρήσει από το χώρο της παρέλασης. Επίσης γυμναστές σχολείων φώναξαν ανάποδα το παράγγελμα "κλίνατε επί δεξιά" στους μαθητές τους και αυτοί γύρισαν την πλάτη στην εξέδρα των επισήμων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου