Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Το μήνυμα "We are all Greeks" αντηχεί σε όλη την υφήλιο

Όλος ο κόσμος ενώνει σήμερα τη φωνή του εκφράζοντας αλληλεγγύη προς το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, ο οποίος καλείται να ζήσει νέα πέτρινα χρόνια υπό το βάρος μίας απάνθρωπης λιτότητας.
Το κίνημα We are All Greeks έχει εξαπλωθεί κερδίζοντας συνεχώς νέους υποστηρικτές. Φωνές από όλο τον κόσμο έρχονται να προσθέσουν άλλο ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των Ελλήνων και κατά εκείνων που καταδίκασαν ένα λαό σε μακροχρόνια στέρηση, η οποία δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι επίσης στέρηση ελευθεριών και στέρηση δημοκρατικών δικαιωμάτων. Το απάνθρωπο σύστημα πολεμάει τους πολίτες πνίγοντάς τους στα χημικά κάθε φορά που θα τολμήσουν να ασκήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να πραγματοποιούν πορείες και διαδηλώσεις.
Η αστυνομική βία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεκάδες πολίτες στέλνονται στα νοσοκομεία, φιλήσυχοι διαδηλωτές που απλά ήθελαν να πουν όχι στην επίθεση που δέχονται από ένα απάνθρωπο μηχανισμό.
Η Ελλάδα είναι ένα σημαντικό οχυρό, είναι το πρώτο στάδιο του πειράματος για την κινεζοποίηση της Δύσης, η οποία, προκειμένου να καταστεί ανταγωνιστική έναντι της Ασίας, επιχειρεί να επιβάλει τις ίδιες απάνθρωπες και βίαιες στερήσεις εργασιακών δικαιωμάτων στους πολίτες της, υποβαθμίζοντας δραματικά το βιοτικό τους επίπεδο.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου