Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε ο Χ. Καστανίδης


Προκειμένου να διασώσουν την πολιτική τους καριέρα όταν το πλοίο βουλιάζει, στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποφασίζουν όψιμα να διαφοροποιηθούν και να ακολουθήσουν ξεχωριστό δρόμο από αυτό του κόμματος στο οποίο ανδρώθηκαν πολιτικά, υποστηρίζοντας μέχρι πρότινος τις ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στο οικονομικό αδιέξοδο.

Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος, στο οποίο θα συμμετέχουν και άλλοι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Καστανίδης άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, αλλά και στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ υπογράμμισε ότι η νέα δανειακή σύμβαση οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο.

«Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες», ανέφερε ο κ. Καστανίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό.

«Απέναντι στο 'ναι' της τυφλής υποταγής και το καθολικό 'όχι' που δεν προτείνει τίποτα, εμείς διαμορφώνουμε μία ρεαλιστική και ταυτόχρονα ριζοσπαστική λύση εθνικών ισοδυνάμων, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου