Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Χ. Παπουτσή


Ρεσιτάλ υποκρισίας, ψευδών και πολιτικής ανευθυνότητας έδωσε για άλλη μία φορά ο παραιτηθείς υπουργός "Προστασίας του πολίτη", Χρήστος Παπουτσής σε συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου και στο Real FM.

Μετά από μία μαύρη εποχή στην πολιτική ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας ο Παπουτσής αποφασίζει να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας αναφορές σε δημοκρατικά δικαιώματα, προστασία της ανθρώπινης ζωής και των πολιτών και άλλα ωραία τα οποία τα σώματα ασφαλείας επί των ημερών του μάλλον είχαν ξεχάσει, αφού έστειλαν εκατοντάδες κόσμου στα νοσοκομεία με βαρύτατους τραυματισμούς.

Μεταξύ αυτών και ο συνάδελφος Απόστολος Σκουμπούρης, ο οποίος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ στις 12 Φεβρουαρίου και βρέθηκε με σπασμένη μύτη, ράμματα στο πρόσωπο και σοβαρό τραυματισμό στο μάτι, το οποίο ευτυχώς σώθηκε. Για τον Απόστολο και για όλους αυτούς τους ανθρώπους που άδικα υπέφεραν από το κράτος ΠΑΠΟΥΤΣΗ, για την υπεράσπιση των ελευθεριών μας και των δικαιωμάτων μας, οφείλουμε να καταδικάσουμε και να απορρίψουμε όποιον επιτρέπει ή ακόμη και διαμορφώνει αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης των πολιτών που θυμίζει άλλες μαύρες εποχές.

‎"Προέταξα πάντοτε την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των δημοκρατικών ελευθεριών...Και θέλω να ευχαριστήσω τα χιλιάδες στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, και της αστυνομίας και του λιμενικού σώματος, όπου χρειάστηκαν, και του πυροσβεστικού σώματος που ακολούθησαν τη γενική κατεύθυνση που έδιναν τα αρχηγεία τους, γιατί εκείνοι επιχειρούν, δεν επιχειρεί η πολιτική ηγεσία ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ".

Ασύστολα ψεύδη ενός πολιτικάντη ο οποίος επιχειρεί να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα, προκειμένου να προσελκύσει αφελείς οι οποίοι προφανώς δεν έχουν καμία επαφή με τα γεγονότα. Διότι όποιος βρέθηκε έστω και μία φορά σε μεγάλη διαδήλωση γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η πολιτική της κυβέρνησης και η τακτική των σωμάτων ασφαλείας για την προστασία των πολιτών και το σεβασμό της άσκησης των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων: ΞΥΛΟ, ΞΥΛΟ, ΞΥΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου